Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam, Od teraz proszę zamykac podania przez multi moderację, a dokładnie w zakładce "Moderowanie tematu" macie dwie opcje "Podanie przyjęte" i "Podanie odrzucone" Od teraz proszę o używanie tego do zamykania podań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To tyczyło się opiekunów, a teraz co do UbTeam. Od teraz też proszę zamykać temat używajac opcji "Banned" lub "UB" oraz "Złamanie regulaminu". Zostały one poprawione 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Teraz ułatwiłem też sobie pracę i dodałem to samo, ale do działu rekrutacji na gamera/modka/ubteam/grafika/dj I REDAKTORA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Teraz ułatwiłem też sobie pracę i dodałem to samo, ale do działu rekrutacji na gamera/modka/ubteam/grafika/dj i redaktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi