Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam, Od teraz proszę zamykac podania przez multi moderację, a dokładnie w zakładce "Moderowanie tematu" macie dwie opcje "Podanie przyjęte" i "Podanie odrzucone" Od teraz proszę o używanie tego do zamykania podań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To tyczyło się opiekunów, a teraz co do UbTeam. Od teraz też proszę zamykać temat używajac opcji "Banned" lub "UB" oraz "Złamanie regulaminu". Zostały one poprawione 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Teraz ułatwiłem też sobie pracę i dodałem to samo, ale do działu rekrutacji na gamera/modka/ubteam/grafika/dj I REDAKTORA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Teraz ułatwiłem też sobie pracę i dodałem to samo, ale do działu rekrutacji na gamera/modka/ubteam/grafika/dj i redaktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi