retry 59 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Bl3nd 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bl3nd/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem wesołym chłopakiem z Mazur o niebieskich oczach i krótkich blond włosach. Lubie się spotykać ze swoją ekipą i "Marią" gdzieś w plenerze i pogadać, pośmiać się. Dlaczego ja miałbym zostać Adm ? Dlatego, że denerwują mnie ci wszyscy gracze, którzy pod nieobecność żadnego admina robią po prostu co chcą, nie stosują się do zasad panująchych na serwerze. Jako Administrator robiłbym wszystko co w mojej mocy aby ukarać tych, którzy robią "samowolkę". Może sprawię, że już nigdy tego nie zrobią : ) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): powiem tak, gram jak jestem w domu 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata z przerawami 13. Czy byłeś już adminem? tak Edit: Owszem, nie było mnie widać na serwerze i forum przez miesiąc (sprawy prywatne). Aktywność wróci szybciutko tak jak sprzed miesiąca. Edytowane 16 Października 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Na nie, startujesz na admina a aktywność na serwie prawie zerowa, przez cały miesiąc cię nie było na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Także jestem na nie, rzadko widzę cię na serwrze. Przykro mi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 18 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi