rapik 57 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam czy jest gdzieś tutaj opisane co dostaje VIP na serwerze Diablo. Jestem nowy i nie bardzo sie orientuje a szukam juz z 10 minut czegos takiego. Pozdrawiam dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 /vip na serwerze wpisujesz -> 4x wieksza szansa na zdobycie runy -> 2x wieksza szansa na zdobycie kamienia -> dostaje wiecej expa -> Wieksza szansa na zdobycie zlota -> Mozliwosc pomijania questow w ich trakcie -> Wieksza wytrzymalosc itemow [+80 punktow] -> Wieksza wytrzymalosc run [+500 punktow] -> Dodatkowe +1200$ za zabicie HS -> Dodatkowe +700$ za zabicie -> W CT otrzymuje defa -> Zestaw granatow na start -> Prefix VIP przed nickiem -> Haslo na nick Bodajże to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dzięki w sumie nie pomyślałem o tym bo dawno na modach nie grałem. Jest ok można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi