zxcv 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nick : zxcv Link do SSów : TYM RAZEM BEZ SS'ÓW Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Lato ~wOw~ [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Hmm, ub nie dostales na moim demku widac WH.' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:31665249' [AMXBans] Your IP: '178.42.254.202' [AMXBans] ======================================== Serwer : Only DD2 Jak mogłem nie dostać UB ,jeżeli mogłem grać na serwerze? Proszę o to ,aby normalny admin spojrzał na te demko zrobione przez "Lato ~wOw~", bo uważałem Wasz serwer na w porządku ,a Wy mnie non stop banujecie powodem ,że mam czity. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=30178&sid=ba9f2ceaee08635aa6b9cbadc8973771#30178 Widzisz gdzieś tu UB??? Bo ja nie, więc sobie nie pograsz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://speedy.sh/xa3UF/zxcv.rara widzisz tu gdzieś WH? nie ! O twoje zdanie nie prosiłem, więc się nie udzielaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mam prawo się udzielać w prośbach o ub, i nie zabronisz mi. Ub nie będzie zrozum! Junior admin nie dał ub bo ma takie prawo i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie zrozumiem, bo nie mam żadnych dopalaczy ,człowieku na cholere mi to. Zresztą widać na demku i na ss ,że nic nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 zxcv, j@ ocenił demko nie dostałeś ub wbiłeś na aktywnym banie. nie ma ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 jak mogę wbić na aktywnym banie ? dostałem bana próbowałem wejść nie mogłem ,na drugi dzień wszedłem nie wchodząc na forum i grałem ,myślałem że jak wszedłem na serwer to dostałem UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 bez ub nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi