Skocz do zawartości

polaczekkkkkkkkk

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:polaczekkkkkkkkkk

Powód rezygnacji: Brak czasu i internetu

Coś od siebie: No cóż, w końcu musiał nastać ten moment kiedy wasz weteran FFa po 1.5 roku musi odejść :) Przeprowadziłem się do akademika, większość czasu spędzam na nauce czy imprezowaniu. Internet w akademiku jest tak zajebisty, że z tej zajebistości administratorzy poblokowali nam porty na wszystkie możliwe gry,komunikatory -.- Jedyny mój wolny czas to weekend kiedy zjeżdżam do domu, to na chwilę wpadnę na serwer pograć czy pogadać z chłopakami na ts, ale tak to nie ma mnie w domu. Oczywiście nie żegnam się z nikim, ponieważ na forum jestem prawie codziennie i obserwuje co się dzieje ;d Chciałbym tylko zrezygnować ze stanowiska DJ ( długo się nim nie nacieszyłem ;d) oraz z admina FFa :( Jeżeli Karol pozwolisz to dalej chciałbym być opiekunem serwera mixowego. W razie jakichkolwiek problemów z serwerem mixowym wystarczy napisać do mnie na forum czy poprosić Shadowa,a on do mnie zadzwoni :) Reasumując jest mi szkoda żegnać się z serwem FFa po takim czasie, ale w życiu są rzeczy ważne i ważniejsze niż tylko rozrywka i przyjemności :)

• Like 2

Niestety czy musiało do tego dojść ? musiało bo się stało czemu Polaczek nie martw się szczepionka na ebolę będzie niedługo :CCCCCCC nie odchodz stefan ;c

Polaczek nie odchodzi, lecz rezygnuje z rangi Administratora FFA oraz DJ, gdyż nie ma możliwości przebywać na serwerze częściej niż tylko w weekendy.

Obwiniać za to możemy tylko internet w akademiku.

Do zobaczenia :)

Admin odebrany.

• Like 1

Dawaj namiary na ten akademik wbijemy tam Jako Ekipa Wyrok Ulicy Team i zrobami porządki xD A tak na serio to szkoda Naszego kochanego Weterana tych jego zajebistych linków do rożnych śmiesznych fotek itp xD NAPRAWDĘ SZKODA DRUGIEGO TAKIEGO POLACZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUŻ NIE BĘDZIE NI CHUJA 

• Like 4

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Ok :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności