polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nick:polaczekkkkkkkkkk Powód rezygnacji: Brak czasu i internetu Coś od siebie: No cóż, w końcu musiał nastać ten moment kiedy wasz weteran FFa po 1.5 roku musi odejść Przeprowadziłem się do akademika, większość czasu spędzam na nauce czy imprezowaniu. Internet w akademiku jest tak zajebisty, że z tej zajebistości administratorzy poblokowali nam porty na wszystkie możliwe gry,komunikatory -.- Jedyny mój wolny czas to weekend kiedy zjeżdżam do domu, to na chwilę wpadnę na serwer pograć czy pogadać z chłopakami na ts, ale tak to nie ma mnie w domu. Oczywiście nie żegnam się z nikim, ponieważ na forum jestem prawie codziennie i obserwuje co się dzieje ;d Chciałbym tylko zrezygnować ze stanowiska DJ ( długo się nim nie nacieszyłem ;d) oraz z admina FFa Jeżeli Karol pozwolisz to dalej chciałbym być opiekunem serwera mixowego. W razie jakichkolwiek problemów z serwerem mixowym wystarczy napisać do mnie na forum czy poprosić Shadowa,a on do mnie zadzwoni Reasumując jest mi szkoda żegnać się z serwem FFa po takim czasie, ale w życiu są rzeczy ważne i ważniejsze niż tylko rozrywka i przyjemności 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Niestety czy musiało do tego dojść ? musiało bo się stało czemu Polaczek nie martw się szczepionka na ebolę będzie niedługo :CCCCCCC nie odchodz stefan ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Niestety czy musiało do tego dojść ? musiało bo się stało czemu Polaczek nie martw się szczepionka na ebolę będzie niedługo :CCCCCCC nie odchodz stefan ;c Polaczek nie odchodzi, lecz rezygnuje z rangi Administratora FFA oraz DJ, gdyż nie ma możliwości przebywać na serwerze częściej niż tylko w weekendy. Obwiniać za to możemy tylko internet w akademiku. Do zobaczenia Admin odebrany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) aha ;c ale tak czy obok mówiłem znam dobry sposób na net w akademiku Edytowane 16 Października 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dawaj namiary na ten akademik wbijemy tam Jako Ekipa Wyrok Ulicy Team i zrobami porządki xD A tak na serio to szkoda Naszego kochanego Weterana tych jego zajebistych linków do rożnych śmiesznych fotek itp xD NAPRAWDĘ SZKODA DRUGIEGO TAKIEGO POLACZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUŻ NIE BĘDZIE NI CHUJA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Powodzonka, tylko tam nie zapij ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 16 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi