tadek1995 0 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1.Twój Nick: Tadek1995 2.Nick admina/gracza który zawinił: Uwagasczelam 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 14.51 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: "Kolega" chamsko podklada miny w przejsciach co niezwykle wkurza współ graczy gdy prosimy aby zaprzestal to wyzywa nas od nobów i ciot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Brak dowodow. Nie ma podstaw do bana. Poza tym jezeli mowimy o tym samym graczu ma on aktywne bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Uwaga szczelam to ma aktywnego bana właśnie teraz na serwerze gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwaga Szczelam 0 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ricooo pedał xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Szczelam, powinieneś właśnie mieć warna. 0 kultury -.-". A co do tych min. Szczelam kładł je gdzie chciał. Wiem bo widziałem i wiem gdzie są przejścia ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Tadek a masz na to dowody ss demko ?? Edytowane 18 Października 2014 przez 3yczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi