Porczop 257 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nick: PorczopOpis problemu: Mam ten problem już chyba od 5 dni. Zawsze, gdy wchodzę na cs'a i wbijam przykładowo na CoD 4k gram ok. 2 min. i mam laga. Po czym muszę wyjść z cs'a, odinstalować go, wyłączyć oraz uruchomić ponownie komputer, zainstalować ponownie cs'a i właczyć go. Dopiero wtedy mi poprawnie działa, ale kiedy wyłącze go na chwilę i po chwili znów na niego wbiję po raz kolejny mam lagi :/ Screenshoty: --Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : GG - 51358493 Skype- Gracz PorczopInne: Plose o pomoc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Prawym na cs ~~~> wlasciwosci ~~~> dopisz na koncu w Element Docelowy : -nofbo -nomsaa -d3di sprawdz czy dziala Edytowane 17 Października 2014 przez Pebble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Po pierwsze jak już piszesz po angielsku to pisz poprawnie -> Please help me :'c Po drugie jeżeli sposób Pable nie podziała spróbuj też ustawić priorytet cs'a na wysoki. @EDIT Zbieram Aaa faktycznie, nie wiem czemu w drugą bańkę napisałem XD Dokładnie tak jak napisał ZbieramNaWino, priorytet ma być na bardzo niskim Edytowane 17 Października 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Priorytet na bardzo niski się ustawia by nie lagowało,Synchronizację pionowa wymuś wyłączenie,masz 1 kartę graficzną czy 2? (Zintegrowana i dedykowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ok, działa. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi