daniel394 24 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 witam dostałem bana za "lamienie"... gram od dłuższego czasu na jednym z waszych serwerów który bardzo mi sie spodobał,grałem uczciwie bez cheatów i dostałem bana za to że na chwilke dałem wejść mojemu 9letniemu braciszkowi żeby miał radoche nick:[D]uszekuszek. ip servera:193.33.177.87:27051 bf2+ffa admin banujący:kubaaa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 18 minutes and 54 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : [D]uszekuszek. [AMXBans] Reason : ' uzywacie z bratem jednego nicku a to lamie regulamin ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 89.230.120.106 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie przypominam sobie, żeby w regulaminie cod 4k1 był ban za "lamienie". Proszę o wypowiedzenie się admina banującego na ten temat. Admin banujący na wypowiedź ma 24h, po czym jeżeli się nie wypowie gracz otrzymuje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie za lamienie za lamanie i to nie cod tylko bf2 ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 xd to źle przeczytałem, zresztą co za różnica xd o tym też nic nie ma w regulaminie, że brat danej osoby nie może grać na tym samym ip, na tym samym nicku czy na tym samym nicku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No to widzisz xd a gdzie moge napisac ub na konkretnym servie czyli bfa ffa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nigdzie nie musisz pisać, admin ma 24 h na wypowiedzenie się tutaj na ten temat inaczej dostajesz UB od razu Zostało mu 6 godzin jak tak dokładnie policzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jelon daj mu UB bo ja jestem na hotspocie i mam słaby dostęp do Neta. Nie ma takiego czegoś w reg. wiec kubaaa dostanie dodatkowo ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Na drugi raz proszę zastosować się do wzoru. Edytowane 17 Października 2014 przez Jelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi