OutlaV 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam Mam Pytanko Czy Mogł By -_- Dodac Nowe Mapy Na DD2 np: de_inferno,de_nuke,de_rats,de_lidl.Bedzie sie fajniej Grac Dziekuje.By OutlaV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja Proponuje dd2/inferno/nuke/train a najlepiej FFA+ESL Map bo tylko dd2 robi sie naprawde nudne i nie da sie pograc za dlugo na serwerze bo sie ma juz dosc tej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z tego co ja myślę i co mówią na serwerze to OutlaV ma dobry pomysł może nie od razu tyle map ale inferno , nuke by było fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Masz racje nie all na raz tylko np nuke lub inferno puzniej inna tak pomalutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 niee ... only de dust to only : ) caly czas ta sama mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nazwe zmienic mozna bez problemu .... A na only dd2 nie graja dluzej niz tydzien czasu pojedyncze os . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 zostaje only dd2 :0/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi