Kracha 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nick: KrachaWycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ReQ[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kracha[AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.131.235.98 ' [AMXBans] ======================================= SSy: http://www.speedyshare.com/FRfcX/Fotki-Kracha.rarServ: 8001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wzór. 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokemon' 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ee mógł byś mi pomóc mam ważną sprawę bo dostałem ban od Siwego a nie miałem nic :-( GoPe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kracha 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Teraz mam nadzieje że dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi