majestro 7 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Witam mam taki problem gdy chce wrzucić ss'y zrobione to nie mam ich na komputerze. A dokładniej cstrike , nie znalazłem tam żadnych ss'ów. Nie wiem o co chodzi pomóżcie bo gram czysto a nie chce żebym miał bana. ps: grałem na nicku ninety-seven === [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ninety-seven ==== Zbanowane IP : 188.112.8.155 ==== Admin : WhiteRedWhiteGang ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/17/2014 - 23 : 37 : 1 Edytowane 17 Października 2014 przez majestro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Przepraszam, że tu piszę lecz chcę pomóc. Jeśli masz win 7 to polecam ctrl+alt+del -> menedżer zadań ->plik nowe zadanie -> %AppData%, OK ->jeśli wyszuka to w pasku np www.... cofnij do appdata ->local->VirtualStore->program files -> i szukaj w cs'ach. jeśli masz steama na win7 to ci nie pomoge bo sam go mam kilka dni ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Musisz mieć w cstrike musisz mieć nigdzie indziej się nie zapisują, eq cstrike_polish lub coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestro 7 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 nie mam nawet folderu cstrike_polish . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi