majestro 7 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nick: ninety-sevenLink do SSów:http://www.speedyshare.com/zk8kq/ssy.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:=== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ninety-seven ==== Zbanowane IP : 188.112.8.155 ==== Admin : WhiteRedWhiteGang ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/17/2014 - 23 : 37 : 1 Serwer: Olny dd2.Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=92278 Ss'y 2000 i 2001 niechcący otworzyłem w picassie, zaraz bedzie spina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Wypowiem się tutaj. Miałeś WH na 100% zrobiłem ci w takim momencie 2 ss że modele były przed tobą a na 3,4,5 ss od razu odwróciłeś się i skakałeś. Według mnie to chciałeś się wykręcić i zrobić tak żeby nie było na 1.2 ss nic widać. UB tutaj nie powinno być, ale UnbanTeam myślę że weźmie moją wypowiedź pod uwagę i nie da mu ub ! Dodam że jak się otwiera ss to się ich rozmiar nie zmienia i nie zapisuję się samo w formacie jpg tylko zostaje w takim jakim było. SS przerabiane jak nic Edytowane 18 Października 2014 przez KozaK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Przepraszam że się wypowiem ale bylem przy tej akcji i razem z Whitem go obserwowalismy. Typ ewidentnie spalony, kiedy sie zorientowal ze robione sa ssy robil wszystko aby nie bylo widac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kolo smieszny jestes z tymi ssami xD HAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi