veXuS 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To napisze tak ze co ? Z jakiej racji dostaje bana za AB jak jestem czysty ? Niech No.1 udowodni mi ze miałem AB . Proszę o demko . A wq No.1 nie wiem kto Ci dał admina ... Nie wiem czy to pomyłka czy tak uważasz ale takich rzeczy nie powinno być . Pozdro... Nick::GajosXpompa ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : GajosXpompa==== Zbanowane IP : 83.11.249.249==== Admin : No.1==== Powod Bana : AB==== Wygasa : Nigdy ( od 10/18/2014 - 11 : 35 : Serwer:45k cod modLink do ban http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=92361 To napisze tak ze co ? Z jakiej racji dostaje bana za AB jak jestem czysty ? Niech No.1 udowodni mi ze miałem AB . Proszę o demko . A wq No.1 nie wiem kto Ci dał admina ... Nie wiem czy to pomyłka czy tak uważasz ale takich rzeczy nie powinno być . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dostałeś dwa niesłuszne bany od papka i od no1 poniewaz dali ci bana za AB(aktywny ban ) chodź wczoraj dostałeś ub i w amxbans sa dwa bany za ab wiec tutaj powinno byc ub ale niech ub team oceni i sprawdzi dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Masz UB ponieważ na twoje IP jest Ban z powodem AB, innego nie ma, więc admin musiał się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi