AdHd 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Chce odzyskac kase za premki zwykle i premki xl i mnie to nie obchodzi nie poto wydalem 40 zl zeby w nastepny dzien dostac bana i nie dostac ub wiec jeszcze raz kasa ma do mnie wrocic i mnie to nie obchodzi w jaki sposob to zrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval89112 1 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wiesz co możesz zrobić, iść się położyć i pomyśleć czy po to pobrałeś sobie "opengl32" i kupiłeś premke po czym dostałeś bana. Admini to nie idioc* którzy nie umieją odróżnić czitera od dobrego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wchodząc na serwer akceptujesz jego regulamin. Nikt ci kasy nie zwróci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) ehh prosze sprawdzic do jasnej cholery hltv bo kur.. grubson ktory mi robil ss mi ich nie zrobil wiec dlatego chce zeby ubteam sprawdzil hltv ale im sie nie chce i wola nie sprawdzac i zostawic bana niz sprawdzic czy dana osoba zeczywiscie czitowala Edytowane 18 Października 2014 przez AdHd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To może ty sprawdzisz czy ci je zrobił czy nie? To leży raczej w twoim interesie a nie w ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ehh rozumisz to ze pisałem z papku i z -_- i pisalem z nimi na temat tych ss nawet na stronce ich niema i -_- powiedzial ze admin musial zle zrobic ss i ze ich nie ma dlatego chce zeby sprawdzono hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No to nie możesz sam wyciąć demka w momencie w którym dostałeś bana, pokazać go i dostać ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ta nawet nie wiem skad moge wziasc te demko ani gdzie znajde hltv :D:D :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Skoro admin nie zrobił ssów albo źle je wykonał to sam musi dostarczyć demko potwierdzające powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: On ma jeszcze innego bana na ten sam nick z sierpnia, stąd brak UB. Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi