Arbuz 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 1.Twój Nick: Arbuz 2.Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem, nie przedstawił się 3.Admin/Gracz : @dmin 4.Data i godzina: 16:45 18.10.14 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie nagrywam swojej gry -,- (hltv) 6.Opis sytuacji: Gramy na zm_inferno, jak wiadomo jest tam sporo kamp ze sporymi szczelinami. Jakiś human uparcie stał przy takiej ścianie z dużą szczeliną więc go zaraziłem. I nagle ban za "skan" - no proszę was... Przez pełną ściane etc. rozumiem, ale nie przez perfidnie wielką dziurę... 7. SID/IP: 91.227.3.6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Skanujesz' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.227.3.6' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Przykro nam. nie wolno zarażać nie wchodząc do kampy. Taki jest regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 byłem przy tej sytuacji (byłem w kampie z tym gościem co go zaraziłeś i był też tam 3lu) i widziałem jak ewidentnie skanowałeś biłeś tego typa chyba z 20 sekund do puki nie zbiłeś mu całego armora kiedy go zaraziłeś zacząłeś uciekać w stronę respa od CT (czyli miałeś świadomość swojego czynu). A więc reasumując ban Ci się należał więc nie wiem po co ta skarga... a jeżeli chodzi o nagrania z HLTV to masz na stronie w tej tabeli z serwerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 18 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga niesłuszna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi