JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Yo ! Mam problem ! Włączam cs'a i w tle cos bije brawo a potem jak by ktos gral mi na flecie i tak jest jak gram co runde ;c I cały czas kurde jakas ...bana muzyczka mi gra !! :'< 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 usuń muzykę XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 to duchy :x moze jakaś reklama czy coś Ci sie włacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 usuń folder z muzyką i ściągną Ci się od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Nic nie pomogło ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja tez czasami mam dziwne dzwięki w cs, po prostu restartuje i działa. Proponuje steam->biblioteka->prawy na cs->wlasciwosci->sprawdź spojnośc plików gry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja tez czasami mam dziwne dzwięki w cs, po prostu restartuje i działa. Proponuje steam->biblioteka->prawy na cs->wlasciwosci->sprawdź spojnośc plików gry Zrobiłem sprawdzenie spójności plików i nic nie pomogło a wszystko niby ok ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na pewno usunąłeś cały folder music z cstrike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zrób reinstalke Cs'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Tak usunąłem całego Cs'a xd Teraz usunąłem całego steam'a i instaluje na inny dysk xd @@ NIE POMOGŁO :< Edytowane 18 Października 2014 przez Jelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No to nie jest wina cs w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Hmm... no to może jakieś sugestie ? propozycje co można by zrobić z tym ? ;x ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wyłącz sobie mp3 w opcjach w grze ;p Innego pomysłu niż reszta nie mam :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie działa próbowałem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 To nie jest wina cs, może Ci zasilacz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kup nowego kompa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 bind "klawisz" "stopsound" Jak zbindujesz tą komendę to powinna ona wyłączać muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 bind "klawisz" "stopsound" Jak zbindujesz tą komendę to powinna ona wyłączać muzykę. Nie działą xd Kup nowego kompa xD Ja zamawiam ty płacisz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A jak wygląda sprawa z kartą dźwiękowa? Ze sterownikami? Może coś z sluchawkami/głośnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Z kartą dźwiękową wszytko ok, z głośnikami i słuchawkami tak samo xd A w innych grach tak nie mam tylko w cs 1.6 ;d CS:GO normalnie, Pay Day normalnie, cs nexon normalnie... o co tu chodzi ;o ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 1.6 ma małe wymagania, nie zdziwiłabym sie jakby przy cs:go cos takiego występowało. Nadal sądze, ze jakas często komputera daje Ci znać, ze jest chora XD a skanowales komputer? moze wirus Edytowane 19 Października 2014 przez natalja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Skanowałem... czysto mam ;d uzywalem aviri i awasta juz xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 format w ostatecznosci xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Usuń cs z wszystkimi elementami,reset kompa,ściągnij inny patch i sprawdź czy działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grawlak 5 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Hmm. Może jakieś reklamy ci się włączają jak włączasz cs'a. U mnie to było w przypadku przeglądarki jak włączyłem to jakieś odgłosy i inne muzyki to były reklamy. Edytowane 19 Października 2014 przez Grawlak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi