JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Hmm. Może jakieś reklamy ci się włączają jak włączasz cs'a. U mnie to było w przypadku przeglądarki jak włączyłem to jakieś odgłosy i inne muzyki to były reklamy. Nic xd Usuń cs z wszystkimi elementami,reset kompa,ściągnij inny patch i sprawdź czy działa. Wgram starą aktualizacje może podziała, dzięki za pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 1. Zapisz dane swojego konta – wymagane będzie użycie ich, aby się ponownie zalogować po zainstalowaniu ponownie.2. Wyloguj się ze Steam3. Zamknij klienta Steam4. Jeżeli masz aktualnie zainstalowane gry, których pliki chcesz zachować, skopiuj folder gry z C:\Program Files\Steam na pulpit lub do innego folderu5. Usuń folder Steam – domyślna lokalizacja to C:\Program Files\Steam6. Naciśnij klawisz Windows oraz R (uruchom z menu Start) i wpisz regedit7. Usuń klucz HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve and HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve (lub HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Valve w 64 bitowej wersji system Windows)8. Uruchom ponownie swój komputer Edytowane 19 Października 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Niestety nie poszło ;'( @ Wgranie starej aktualizacji też nie pomogło... Edytowane 19 Października 2014 przez Jelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Hmm... włącza mi się to jak włączę cs'a 1.6 a jak wyłączę cs'a to nieraz zagra tez bez tego WTF ! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 format kompa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tylko format tyle w temacie albo cofnij kompa (PRZYWRACANIE SYSTEMU) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Spina ma racje, spróbuj przywrócic system, jeżeli sie nie uda to czas na formata xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dobra widzę, że ciągnięcie tego tematu dalej nie ma sensu. Zostaje mi tylko format który mnie nie ominie i zrobię go jak tylko będę miał więcej czasu na to xd Dzięki wszystkim którzy chcieli mi pomóc Temat do ZAMKNIĘCIA ! ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ale to musi być coś z cs nie rób formatu bo to nic nie da. To byś miał w każdej grze tak a tak masz tylko w cs 1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak format nic nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi