Ainshine 0 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Nick: AinshineBan: Zostałem zbanowany przez admina neff na serwerze cod mod 4001 lvl. Powód "podszywka" ja się nie podszywałem tylko ktoś po de mnie i jak wbiłem na serwer to patrze a tu Ainshine. Wiec zdziwiony patrze a ja mam nick (1)Ainshine ktoś się podszył.Proszę o szybki unban ponieważ lubię ten serwer.skype: dawid.zielke3na ts jestem w godzinach : 13-18 Edytowane 18 Października 2014 przez Ainshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi