MichaL :) 4 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Nick:Mój nick to MichaL a tego gościa Player Link do SSów:JA NIE DOSTALEM TEGO BANA. Wycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Player [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.255.148 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Serwer:Ja gram na deathrunie a ten gosc nwm na jakim grał. Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=71966 A więc tak. Gram na deathrunie. Chciałem sb dzisiaj pograc. Wchodze a tu takie coś. Kiedyś miałem juz taka sytuacje, że ktoś dostał bana a ja ub nie dostałem... Kupiłem 3 dni temu premke a wczoraj vipa i mam to stracic przez jakiegos debila ? Prosze o ub.n Ps Prosze nie zamykać jeśli się do czegoś nie zastosowałem Edytowane 19 Października 2014 przez MichaL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Wyłączyłem listwe kilka razy i pisze że nie jestem zbanowany ? Czyli że moge grać ? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Edytowane 19 Października 2014 przez MichaL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Twoje IP jest zbanowane. Ban na DD2 za Aima + WH od Tymbarkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Złapało bana na ip, widocznie masz zmienne. Nie udowodnie Ci aima ani wh, bo playerów jest mnóstwo więc graj dalej. Edytowane 19 Października 2014 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi