Sypek 5 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Filipek<33 2. Imię: Filip 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Filipek%20%3C33/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcę by na serwerze panował spokój i kultura. Nie chciałbym, aby gracze naszego servera musieli się denerwować z osobami używającymi różnego rodzaju "dopalaczy". Będę się starał wprowadzać na serwerze miłą atmosferę, by było dużo śmiechu. Przecież gra jest milsza, gdy można się odezwać do kogoś czy pogadać. Zapewniam, że będąc na serwerze każdy kto będzie miał jakiś problem zaraz będzie miał udzielonej konkretnej odpowiedzi na pytanie / bądź wątpliwości co do czystości jakiegoś gracza. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:1222466 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: średnio 2-3,5h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15+ week od rana 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak@edit NA TAK amx zna bywa często na serwie nie spina z nikim ja tu widzę same plusy xD PS:jutro jadę na wyścig pozdro dla kumatych xD Na 4:30 do pracy, muszę wstać o 3:30, ale na 8:00 wyścig xD Edytowane 19 Października 2014 przez Sypek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jestem na Tak cały czas jest na serwerze,amx,wiek jest dobry Więc czemu nie :)Poza tym miła osoba mozna beke niezła pociagnać na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Widać, ze mu zależy, dużo podań, często na serwerze. Dać mu szanse. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Na TAK mimo że mnie czasami wkurzasz xd - wymagania - ogarnia - składka - doświadczenie - zgłasza cziterów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Więc tak : -Wymagania -Składka -Doświadczenie ... Nadrób trochę aktywność na forum. Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 NA TAK amx zna bywa często na serwie nie spina z nikim ja tu widzę same plusy xD PS:jutro jadę na wyścig pozdro dla kumatych xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A więc tak (mimo tego że moje zdanie się nie liczy ): -Doświadczenie -Swój chłop ! -składka -Mikro -Śmieszek ! a więc jestem na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jestem na tak. Zależy mu ogarnia,zgłasza czitów i można dać szansę Widzę że filipka motto to "Nadzieja umiera ostatnia" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rammstein 1 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Również na TAK czesto jest na serwerze , zgłasza cziterków. Przyda sie nam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przyjęty. Pamiętaj by wpisać się w tych tematach. http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/page-7#entry152156 http://forum.cs-classic.pl/topic/23417-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-administrator%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi