odbijacztylkopro 0 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Witam, dostaje kolejnego bana od admina za "AIM'A" , więc ponownie wstawiłbym SSY jednak mi Szanowany admin 'MIKO' żadnych ssów nie zrobił, więc prosiłbym o jakieś wytłumaczenie AKCJI PODEJRZANYCH przez tego oto człowieka. NICK : ej wez wreszcie odbij to pr0 WYCINEK Z KONSOLI :[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ej wez wreszcie odbij to pr0[AMXBans] Reason : ' AIM '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 390494389 '[AMXBans] Your IP : ' ***.***.**.** '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your SSY: NIE MAM ŻADNYCH SPRAWDZAŁEM CSTRIKE MOJE IP : ***.***.**.** LINK DO BANA : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=93041 SERVER : #8 Cs-Classic.pl [Only DD2] hmm niech ktoś ogarnięty wejdzie i powie co mam zrobić, może jakieś pliki mi zrobiło poza ssy ? wrzuce jak trzeba... Proszę bardzo tutaj link, na tym samym servie dostałem bana za czity, chyba 2 dni temu http://forum.cs-classic.pl/topic/25279-ub-ssy-wez-wreszcie-odbij-pr0/#entry153200 , więc nie znam powodów aby oszukiwać tym bardziej gram na tym servie raz na tydzień albo i 2 gdyż nie mam tyle czasu na gre jak inni.... Edytowane 19 Października 2014 przez odbijacztylkopro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Admin banujący proszony jest o demko z rozpiską. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odbijacztylkopro 0 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 do tego czasu powinienem dostać UB... Proszę adminów : TREVOR oraz MIKO do rozpiski demka ( jesteście adminami więc to wasza robota , a gracie tymczasem na serwerze...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 24h. Jeżeli dema nie będzie, damy ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odbijacztylkopro 0 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 macie przecież tutaj demo http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1410191851-de_dust2-1413737460-1413739020.zip oglądałem nic nie wydaje się podejrzanego. Ostatnia akcja na demku myślę, że dopisało szczęście po prostu lub skilled;) Niech się inni wypowiedzą, oglądając demko zwróćcie uwagę, że bany latają co chwila ale to szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie ty masz sobie udawadniac winę lecz admin, jeżeli tego nie zrobi sprawa trafi dalej i admin dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odbijacztylkopro 0 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ok, czekam. choć przyznam, że myślałem że 'UB TEAM' też może wyłapać haxy przez oglądanie demka i wypowiedzieć swoje zdanie.? tak robią na blacklisted np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 23:12-23:45:Przypuszczenie że gracz czituje(być może to było szczęście) Jak grałem pamiętam było kilka podejrzanych akcji z udziałem tego oto gracza(najpopularniejsza na anarchii)ale niestety nie pamiętam godziny.Miko jeśli pamięta godzinę to może rozpisać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Trevora czas sie zgadza pewnie o ta akcje chodzi, koles umie grac a te głowy to nie aim tylko skill i troche przypadku. Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi