Pan_Policjant 1 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nick: Pan PolicjantLink do SSów: http://www34.zippyshare.com/v/87137240/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Pan Policjant ==== Zbanowane IP : ==== Admin : ibrnvski ==== Powod Bana : ucieszka przed ss ( celowanie w ziemie : ) ) ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/19/2014 - 21 : 23 : 43 ) Serwer: #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=93148 Dzień Dobry. Nie zostałem odbanowany do końca. Tu jest link do poprzedniego tematu gdzie jest wszystko wyjaśnione, gdyż nie chcę mi się przepisywać tego drugi raz http://forum.cs-classic.pl/topic/25390-ssy-pan-policjant/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak nie zostałeś odbanowany do końca? W tamtym temacie napisałeś to samo - ale powód jest "Wstaw screeny na www.cs-classic.pl" Dlaczego? Dlatego, że robiłem Ci screeny podczas gdy po 2 czy 3 screenie, opadł Ci celownik w dół - uznałem to jako ucieczkę przed ssami w nawiasie dopisałem (celowanie w ziemie). Nie wiem czy to było celowe czy nie. Ty się tłumaczysz, że zminimalizowała Ci się gra - dziwne, że akurat podczas robienia screenów. Jeśli UB Team jest za tym, by Cie odbanować to proszę bardzo - ban poleciał zaraz po zrobieniu screenów, dlatego nie mogłeś wejść po otrzymaniu UB - wisiał Ci ten ban jeszcze. Do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Policjant 1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A co tu jest do wyjaśniania, jeżeli ss'y są czyste. Po drugie, czemu jako admini banujecie 2 razy nawet jeżeli nie doszło do wyjaśnienia pierwszego powodu zablokowania? Myślę że wyjaśniłem się jasno w poprzednim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zauważ czas pierwszego i drugiego bana. Nie siedzę na forum 24h na dobę, Ty też pewnie w ciągu 10 sekund nie wstawiłeś ssów na forum - jeśli bym widział, że ssy wstawiłeś i są czyste nie dałbym Ci bana. A byłem na serwerze, zrobiłem screeny - przy 2/3 screenie celownik poszedł w dół (w ziemie), dałem z miejsca perma za "ucieczkę". Objaśniłem to wyżej. To różnica zaledwie minuty między jednym a drugim banem, stąd masz ub za ssy bo są czyste - ale ja nie widziałem tych ssów od razu, nie wiedziałem o ub. Dalej tego nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Policjant 1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Rozumiem, że pomyślałeś od razu o ucieczce, lecz nie musiałeś ładować drugiego bana minutkę po pierwszym, bez dania mi napisania na forum, co tak naprawdę się wydarzyło. Jeżeli Cię oskarżyłem o coś czego nie zrobiłeś to bardzo przepraszam. Myślę, że sytuacja jest wyjaśniona między mną a użytkownikiem ibrnvski. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i UB. Edytowane 20 Października 2014 przez Pan_Policjant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Miałem podejrzenia co do "ucieczki" od ssów ale jeśli w tym samym czasie jak dałem Ci bana za ucieczkę, wstawiłeś czyste screeny, to temat jest wyjaśniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Policjant 1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dziękuję i życzę miłego dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Wyjaśnione. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Wyjaśnione. Zamykam Sprawa nie jest wyjaśnione Dziękuje osobie która zwróciła na to uwagę i pokazała mi mój błąd ;d No a więc, cytując zgłoszenie: Proszę o jeszcze jedno przejrzenia tematu. Screeny de_dust20000.bmp | 1screen de_dust20001.bmp | 2screen de_dust20002.bmp | 3screen 21:23 de_dust20003.bmp | 4screen de_dust20004.bmp | 5screen 22:23 kod CRC przy obu screenach różny, czyli odpada kopiowanie screenów, ale czasy się różnia 4i5 są czarne, gracz wyjaśnia - minimalizacja cs'a. To jest nie prawda, była by prawdą jeżeli by czasy screenów się zgadzały ale nie zgadzają. Najwyraźniej edycja screenów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Tak, moj blad gdyż nie spojrzałam na screnny tylko na werdykt Jelona czyli ub i potem na wyjaśniony problem admina z graczem. Screnny są przerabiane i banix leci. Dziękuje Jelon, że przyjrzałeś sie dokładniej. Plusik ziomeczku xd Edytowane 20 Października 2014 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi