LuBiS`_ 0 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Siema znalazłem na YouTube pewien sposób aby zwiększyć fps . Mi to zadziałało nw jak wam ale spróbujcie lecz to tylko chyba na Kary graficzne Nivida bodajże . Ale na początku co to fps i co daje na DeathRun Klatki na sekundę (skr. kl./s, często fps od ang. frames per second; potocznie klatkaż) – miara prędkości (płynności) wyświetlania ruchomych obrazów podająca liczbę klatek przygotowanych do wyświetlenia w ciągu jednej sekundy. Im większe fps to tym szybciej się rozpedasz na DeathRunie . Link : http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-uzyskac-100-fps-w-cs Lub: Mam nadzieje że wam pomogłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 no przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Stare sposoby, no ale początkującym się z pewnością przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 bardzo fajny poradnik łap browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobre jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropekkkk 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Akurat się kolego mylisz , czym wiecej fps jest wolniej ! jakbyś miał 500-600 fps to ledwo się idzie za to gra bardzo jest płynna najlepiej jednak mieć na DR 170-250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dokładnie jak mówi kolega wyżej, mając raz około 300 fps bardzo słabo mi coś szło nawet nabijanie prędkości, a przy 200 to już rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 I tak wszyscy mówią "im więcej masz fps, tym lepsze robisz BH". To jest nie prawda, sama tak myślałam, dopóki nie dowiedziałam się prawdy od zaawansowanych graczy. Dla przykładu Sokuł z PBHG. Przy 200-300 fps robi zaj****** BH Zresztą jak się zapomni wyłączyć komend i się wbija na zwykły serwer FFA, to aż nerwy pękają, bo tak powoli i "ciężko" się chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tylko, że ci z różnych klanów typu "PBHG, EPG, SGBH" to jadą na autoducku i skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dobry poradnik ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 nie rozpisales sie za bardzo ;p ale pewnie i tak sie przyda , moze skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A więc tak coś ode mnie: d*Im więcej fps'ów tym lepiej się skacze? Tak, ale musisz potrafić robić dobre strefy oraz przynajmniej dobrze orientować się czy doskoczymy.*Najlepsza ilość fps'ów?-Najlepsza ilość fps'ów na ffa jest stałe "99 fps'ów", przy mniejszych ilościach fps'ów rozrzut staję się większy co bardzo przeszkadza w grze.-Najlepsza ilość fps'ów na deathrun jest przynajmniej "200/300 (333) fps'ów" gra wtedy jest bardzo płynna ale też wystarczająco szybko dojdziemy do końca mapy.Co do poradnika, jest to stary sposób ale przydatny.Zawsze coś czego nie ma na forum może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To dział poradniki a nie dział spam więc proszę o zamknięcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi