Chelanger 0 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 1. Nick:Chelanger 2. Imię:Paweł 3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):nie 6. Składka (Tak/Nie):oczywiście 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem miły,Lubie miłą atmosfere na serwerze,Widzę jak ludzie lamią [REGULAMIN] chcę temu zaradzić. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NO niestety nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:4-5 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): DNI ROBOCZE-10-22,a w WEEKENDY-9-23 12. Staż w grze counter strike 1.6- 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nein. Konto dla podania. Nie podałeś gt z czego wynika że nie wiesz co to jest. To jest twoje gt http://www.gametracker.com/player/Chelanger/193.33.176.143:27015/ Brak micro. Piszesz że widzisz jak gracze łamią regulamin a sam go łamiesz. Mam wrażenie że podanie napisane na odwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Nawet nie ma takiej opcji. Często dostajesz bany właśnie za łamanie regulaminu, a chcesz innych za niego karać XD. Konto do podania i nie wiesz co to gt Edytowane 20 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Póki co nie. Popraw się. Udzielaj się na forum. Spróbuj znów za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi