___KOKA___ 33 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Szybki i Krótki Poradnik o niektórych komendach w cs:go. 1. Pierwsza komenda pokazuję nam informacje o fps,ping,choke,lose. Otwierając konsole wpisujemy: net_graph 1 aby ją wyłączyć wpisujemy net_graph 0. 2. Aby wyłączyć osiągnięcia w grze należy wpisać achievement_disable "1" aby ją włączyć należy wpisać achievement_disable "0". 3. Bindowanie granatów. Aby zbindować granat który będzie użyty po naciśnięciu przycisku należy użyć tego wzoru -> bind "t" "use weapon_flashbang" , wtedy gdy będziemy mieli flesha w ekwipunku użyjemy go naciskając dany przycisk, reszta nazw granatów: - hegrenade - smokegrenade - molotov - incgrenade - decoy (zestaw rozbrajający) Po prostu zamiast "flashbang" podmieniamy nazwy granatów. Jeśli chcesz więcej napisz na pw! Mam nadzieję że pomogłem, jeśli przydał ci się ten poradnik daj "Lubię to". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fajny poradnik , myślę że też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi