Gorne 0 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Od ostatniego czasu zobaczyłem że serwer się crashuje i jest to bardzo Wkurzające może poradzicie coś na te crashe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to że serwer wywala (tu: crashuje) to jest wina obciążeń jakie ciążą na Plugin'ach Zombie Mode ,raczej z tym nie da się nic zrobić no chyba że wyrzucić suvivor i nemesis mode ,ale z góry wiadomo że ta opcja odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorne 0 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A czemu tutaj na liście serwerów widać że są gracze a ja nie mogę wejść na serwer bo jest offlne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zrestartuj komputer i sprawdźcie czy nadal te crashe tak często występują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorne 0 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Crashe dalej występują ale to tak po paru godzinach ale resetowanie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Po paru godzinach, czyli po ilu? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gram sporo czasu na serwie i ani razu mi się nie crashowało. Ogarnij komputer. Przeczyść go i zobacz czy ci kostki ramu nie wyskoczyły jak nie pomoże to sam nie wiem. To nie jest wina serwerowni oraz pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi