lukineymar30 0 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Witam, chcem wam pokazac dwa sposoby na zmniejszenie pingu , zapraszam do lektury xD (oczywiscie to nie moj poradnik) 1.Ustawienie Priorytetu Odpalamy CSa następnie minimalizujemy go, odpalamy Menedżer Zadań wchodzimy w "Procesy" wyszukujemy proces hl.exe Klikamy na niego PPM, wybieramy opcje ''Ustaw Priorytet" i wybieramy ''niski'' i klikamy ''Ustaw Priorytet". Niestety ten sposób jest uciążliwy ponieważ trzeba go uruchamiać po każdym włączeniu CSa. 2.Rate| Ten sposób jest chyba najbardziej znany wśród graczy. Jeśli nie macie poprawnie ustawionych rat w grze, wystarczy że wpiszecie te o to komendy w consoli. rate 25000 cl_cmdbackup 2 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 ex_interp 0.01 To tylę mam nadzieje że ten poradnik pomoże wielu graczom. PozdrawiamChada (przy pomocy Silwy ] Edytowane 21 Października 2014 przez lukineymar30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kopiuj wklej. http://amxx.pl/topic/122217-jak-zmniejszy%C4%87-ping-w-grach-internetowych-typu-cs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukineymar30 0 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie nie to nie ja zrobiłem oczywiście , ale to nie z tego to mój kolega mi dał na gg i pozwolił wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) tak, jasne.. Edytowane 21 Października 2014 przez Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: nie ten dział -.- Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi