Selfie 10 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: J3 2. Imię: Sebastian 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=J3&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Zacznę od tego, że interesuje się informatyka i motocyklami, chodzę do 1 klasy technikum informatyczne, no i jak na razie dobrze mi idzie nie narzekam xD. A powinienem zostać ponieważ dość często spędzam wolny czas na DR i bardzo często widzę jak gracze łamią regulamin i to mnie bardzo denerwuje, powinno wystarczyć 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NS 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4, 5 godz.+ , to zależy 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: po 14,15 do 21-22 a weekendy : od 9-10 do 24 z przerawmi , oczywiście 12. Staż w grze counter strike 1.6 ok. 4 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie byłem:) Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Ale bede aktywny Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Edytowane 21 Października 2014 przez Selfie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bardzo aktywny na serwie, zna regulamin i to lepiej niż ja zgłasza osoby łamiące regulamin, taka osoba jak on by była lepsza na stanowisku admina więc jestem na wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Lepszej osoby na te stanowisko nie ma. Chłopak zna regulamin lepiej od nas adminów. Zgłasza osoby łamiące regulamin, a jak nie ma admina to zaraz szuka jakieś aktywnego by zają się graczami. Jest też dodatkowo miły oraz potrafi zachować zimną krew w trudnej sytuacji. TAK. @Mivers siwy obiecał mu pomóc w ogarnięciu amx więc 7 nie jest wygórowane Edytowane 21 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jestem za okresem próbnym : Nie masz doświadczenia jako admin i myślę , że te 7/10 jest troszkę wygórowane Składka + aktywny + zgłasza graczy łamiących regulamin na u@ Popraw aktywność na forum i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak.Zawsze jak wchodzę na serwer to J3 na nim jest, składka, wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BralBymLenke 1 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jestem na Tak: +Regulamin +Wiek +Czas poświęcony na serwerze +Skladka Przymknąć oko mozna na ns ^.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Na tak. Wymagania spełnia i często jest na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja jestem na Tak , ponieważ: - Często Cię widzę na serwerze - Wiek - Amx Spełniasz wymagania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Jestem na TAK lepszej osoby na adma nieznam, zna amx.Często widzę go na serwerze. +Mikro +Wiek +Składka Edytowane 22 Października 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esperaN 0 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jestem na Tak -Ogarnięty -Aktywny na serwie -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi