rapik 57 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: RapiK2. Imię: Marcin3. Wiek**: 194. Poziom na Diablo**: 315. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie) tak7. Składka(Tak/Nie)**: jasne xd8. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/RapiK/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: gram od restartu troche przed juz. mysle ze z graczami sie dogaduje mam duzo godzin na serwie jestem czesto. aktywnie przegladam forum jak nie na komorce to na kompie staram sie pisac posty odpowiadac. znam sie na csie i mysle ze aktywny admin sie rowniez przyda10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie mam ale kupie. swoj stary zagubilem11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: no jak wiadomo rapik no lafj sporo nie jestem w stanie okreslic ale wiecej niz 5h dziennie12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni i weekend od rana do wieczora i nocki roznie zalezy jak w pracy padnie13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): wielokrotnie. mialem przez 2 lata wlasna siec serwerow Edytowane 22 Października 2014 przez rapik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jestem na tak wiek micro składka czas w grze staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 często grasz, nie sprawiasz problemów, przyjęty zgłoś się do mnie na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi