Dajus 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jak już Wolcano napisał - na Tak jeżeli będziesz rano ogarniał ponieważ codziennie rano wbija po 3 - 4 gości co na cheatach latają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 OMG ! Wiecie co najlepiej zróbcie dajcie każdemu admina i będzie najlepiej. Nie ma to jak na serwerze 100 adminów i jazda -.- z czego 3/4 jak zauważyłem odkąd znowu zacząłem grać normalnie cisną graczom nie ogarniają admina lub dają za free bany -.- A ja lubie być odmienny i jestem na NIE :-) [ Dodano: 2012-11-30, 11:22 ] A poza tym i tak 12 adminów za serwerze to jest za dużo max 7 powinno być i tyle. Potem będzie płacz i lament że po co tylu adminów i w ogóle -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem, na tak znam go dobrze Jest ogarnięty i miał dużo razy admina Oppa Miodzia :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zapraszam do tego tematu:http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=19513#19513, Skrilex, chyba już nie dostanie na tym forum żadnej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Sprawa wyjaśniona z Pawłem. Jak będzie chciał to podzieli się z Wami szczegółami. Ja nie mam zamiaru tłumaczyc się każdemu z osobna. Kto ma wiedziec ten wie i tyle.Zapraszam do dalszego oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 To Podanie jest jeszcze wgl aktualne ?? jeżeli tak to jestem na TAK powodu UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na Tak Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Proszę o zamknięcie lub przeniesienie do działu serwera DD2/Inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi