S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siema Wszystkim Oto są moje kolejne prace 1 2 Rożnica jest w tym ze ma ramkę 2 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1/2 - Postać jest za ciemna i nie pokrywa się ładnie z tłem. Napis już lepiej wyszedł bo tak fajnie się styka z tłem.3/4 - Tło nie pasuje do postaci a napis teraz gorzej wyszedł niż w poprzedniej pracy.Troszkę wtop w tło postać bo to wygląda jak byś po prostu wkleił kogoś na coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jakos dziwne sa te prace , złe tło , jakos ciemno , napisy słabo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To co koleżanka. Takie te tła dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mi się to nie podoba jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 3 mi się podoba najbardziej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 średnie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi