retry 59 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Bl3nd 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jak pisałem we wcześniejszym podaniu, jestem blondynem z Mazur, a dokładnie z Giżycka nad Jeziorem Niegocin (Piekne widoki, Zapraszam ) i mam 178 cm wzrostu Dlaczego chcę być Adminem ? Jestem spostrzegawczy, widzę co kto robi, miny w przejściach to nie jest dla mnie problem wystarczy napisać kto a po 2 to niechciał bym dopuścić do kolejnej skargi na Rybaka, że nie pilnuje serwa bo czity latają a admina ni ma Xd Będąc Administratorem Cod`a 350 będę robił wszystko, żeby wszyscy gracze mogli pograć bez osób ze "wspomagaczami" . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): powiem tak, gram jak jestem w domu 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata z przerawami 13. Czy byłeś już adminem? tak Edytowane 22 Października 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tym razem jestem na Tak + Wiek + Składka+ + aktywny na serwerze.N NAdrobił aktywność i minusy z wcześniejszego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak,wiek,ogar,kultura,aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoooM 3 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jestem na tak +ogarnięty +aktywny +kultura +wiek +znajomość amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 j.w. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi