Chelanger 0 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 1. Nick:Chelanger 2. Imię:Paweł 3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7:) 5. Mikrofon(Tak/Nie):Jak trzeba to bendzie 6. Składka (Tak/Nie):Jasne 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Chelanger/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Gram w klubie ORZEŁ ZĄBKOWICE.Chciał bym zostać adminem ponieważ jak wchodzę na serwer ludzie łamią REGULAMIN jestem kreatywny chociaż ja święty też nie jestem staram się poprawić względem BAN-ów. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-5 godz 3_. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):DNI ROBOCZE-14-20.WEEKENDY-11-21 ale czasami mnie niema bo mam mecze :_: 12. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat :_: 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Nawet nie minął tydzień od poprzedniego podania. Radko cie ostatnio widze na serwerze i nie sądze by się coś zmieniło. Na Nie. @edit Sorry za błędy na telefonie pisałem. Zakaz wypowiedzi w swoim podaniu. używaj opcji edytuj Edytowane 23 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chelanger 0 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Byłem ostatnio na obozie Sportowym i to dlatego. Edytowane 23 Października 2014 przez Chelanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nawet nie minoł tydzień od poprzedniego podania. Żadko cie ostatnio widze na serwerze i nie sądze by się coś zmieniło. Na Nie Na nie. Wypowiedź w swoim podaniu, słabe gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Podania składamy raz na tydzień! - nie znasz regulaminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi