MeX_Pl 89 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : m3d!c4t3d^_^ [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic To tak zostałem zbanowany choć nawet nwm kiedy i jak, ponieważ wczoraj nie grałem bo nie miałem internetu chyba, że grałem około 15.00 godz. z 30 min grałem ( nie pamiętam ). Nwm czy ktoś ma takie samo IP jak ja czy co. Proszę o demko z tym moim "Czitowaniem" Edytowane 23 Października 2014 przez MeX_Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi