GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Także wrzucam 3 posta Papku tak jak pisałeś prosiłbym o szybką reakcję bo trawa mnie w ranku przegoni jeszcze .. Dostałem wczoraj bana od : |GKS TYCHY|Pawel1971|JP|^|Problem jest taki że nie mam ss ' ow szukaliśmy u mnie z TrawaPaleStresy. Co mam zrobić ? czekam na szybką odpowiedź bo VIP się kończy. ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : GROszowiec==== Zbanowane IP : 94.251.242.124==== Admin : |GKS TYCHY|Pawel1971|JP|^|==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 10/23/2014 - 23 : 07 : 5Oczekuje na pomoc lub na ,,odnalezienie naszej zguby " ..Tu jest ten post :http://forum.cs-classic.pl/topic/25572-co-jest/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 demo poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Jak mam wrzucić i skąd wziąć demko , Dziękuję z góry za Naprowadzenie Edytowane 24 Października 2014 przez GROszowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 haloo ! ? czekam na pomoc. Człowiek niewinny stara się tłumaczy skąd mogę wziąć demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 admin ma wrzucić nie ty xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 GROszowiec jest czystszy od łzy , Dziękuje za odpowiedź nie chciałbym żeby takie przypadki miały miejsce , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 wysłalam wiadomość do admina, jeżeli nie wstawi to sama poszukam dema i przejże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Dziękuje. Jakby dało radę dziś bo pograłbym jeszcze z chłopakami. Edytowane 24 Października 2014 przez GROszowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niech administracja sprawdzi logi ss'ów bo w bajki że ssy Ci się nie zrobiły to ja nie wierzę i nigdy nie uwierzę bo takie sytuacje nie mają miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zrobił Ci ssyhttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=94536Masz winde 7?C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike Jak masz VisteWin Vista C:\Users\User\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish\Jak tam ich nie znajdziesz to walisz w chu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jakbym je miał to bym nie robił pizdy z wiatru spójrzcie na to demo , Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROszowiec 0 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 i ludzie by za mnie nie ręczyli Chłopcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 http://ss.cs-classic.pl/ Każdy ma dostęp do tej strony ^ ^, jak widać admin użył menu screen'ow więc ss gracz otrzymał. Błąd widocznie leży po stronie klienta cs, a my za to nie odpowiadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi