Netsky 200 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ja mam jedno pytanie.. zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji takiej jak warn i że go dostanie za bluźnierstwa :rotfl: Czy kurwa niektórzy admini są autystyczni? czy może kurwa dotacje na nich -_- bierzesz 10 razy ssy wrzucałem a nadal banują bez obejrzenia gracza.. zajebał mi ssy w 3 rundzie gdzie 15:3 były moje staty!!Nie radzisz sobie, że jak ide na plus to banujesz? btw.. Chcesz być moim fanem?Przepraszam za mój tupet i arogancje ale kurwa wchodzi typ banuje bo ma flagi za kasę i bindowanego amxa i myśli, że jest BogiemOgarnijcie w końcu adminów bo wstyd..i Admini którzy banują powinni wchodzić i odbanowywać a nie tylko bindy używać ja czekam na UB od ubteamu kurwa po kilka godzin :turtle: :turtle: :turtle: PEACE! Nick: SwirusLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: SS.zip [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:58247031' Serwer: DD@Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=94908 Edytowane 24 Października 2014 przez Netsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ile czekać trzeba na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Jeżeli masz zastrzeżenia do adminow złóż odpowiednią skargę w dziele. I patrz uważnie na linki do banów bo zły podales. Edytowane 24 Października 2014 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi