___KOKA___ 33 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 1.Twój Nick: ___KOKA___ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gorne 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 23:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/tK2N3/asd.dem 6.Opis sytuacji: Gorne znowu blokuje zombi SPECJALNIE na dojście do człowieka jak widać na demku czekał tam tylko aż rozwalimy lm. To nie jest pierwszy raz tego gracza. Ja nagrane mam 2 takie sytuacje więc proszę o surowszą karę dla tego gracza bo jak widać zwykłe bany na parę godzin nie skutkują więc może jak odbierze mu się vipa zacznie myśleć i przestrzegać regulamin. Proszę wziąć to pod uwagę. 7. SID/IP: #14 Gorne 87.250.172.19 Nonsteam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Moge też dodać że gorne ciągle jak jestem ostatni human wali mi pake . gdy pisze mu ze za to jest ban on odpowiada ze mozna tak albo ze nie wiedzial. Dowodow nie mam wiec tylko dodaje co on robi jak adminow nie ma oraz 0 celi moda. Kampi az ktos wyjdzie kampy i dopiero go zabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 zbanowany do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi