Chelanger 0 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Chelanger 2.Nick admina/gracza który zawinił: Liseek^^ 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina: 25.10.2014 godz 18:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji:Skraca byłem akurat na spect i widziałem jak skraca on oczywiście sie wypiera i to poraz 2 widzę jak on skraca Dostał admina i się zaczeło Edytowane 25 Października 2014 przez Chelanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To jest poważne oskarżenie, a dowodów nie widze. Jeśli nie masz dowodów to bezczelnie oczerniasz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mylisz się , nie skracałem tylko wleciałem w drabinkę odrazu mi zbugowało Hp i wyskoczyło mi ze przeszedłem mape Musiałem się przez to killnąć , a wiele osób pisało na u@ ze skracałem I nie oczerniaj mnie , że od kiedy dostałem admina to łamie regulamin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja osobiście gdy widzę Liska na serwerze to widzę, że przestrzega tego regulaminu jak i również banuje tych co go łamią. Tyle ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jak sam powiedział, na deathrun_astro jest bug, jak odpowiedni wlecisz w drabinke możesz sie znaleźć w kolejce. Ale na przyszłość zrób screen, bo świadkowie to nie dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Brak dowodów - odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi