retry 59 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jest taki mały problem. Otóż, chciałbym z przykrością oznajmić, że przez jakiś czas nie będę w stanie sprawować funkcji Adm, której nawet jeszcze nie otrzymałem gdyż wyjeżdżam za granicę w celach roboczych ;d. Dlatego chciałbym aby moje podanie, które zostało przyjęte Administrator odrzucił. Ale.. Na szczęście to jest tylko pożegnanie z serwerem 350lv gdyż będę z wami na forum, bo jednak spoko tu są ludzie i można pogadać z Wami Proszę tylko o odrzucenie mojego podania. A od wtorku lub środy nie będzie mnie na serwerze :x Do tego czasu jeszcze z wami trochę poszczelam Xd P.s. Ciekawe, kto się z tego powodu ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoooo 3 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Gdzie jedziiesz xD ? Poprostu może Administrator zawiesic ci adma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Do Niemiec jadę. Wiesz, póki nie dostałem Adma to lepiej, żebym nawet go nie dostał. Jak wrócę to wolę na niego z powrotem zapracować. Móże nawet szybciej go otrzymam bo Steam kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi