Chelanger 0 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 1.Twój Nick: Chelanger 2.Nick admina/gracza który zawinił: Miverse 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 26.10.2014 godz ok 13:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie 6.Opis sytuacji:Gram Gram a tu nagle ban od Miverse Za SKRACANIE DAŁ mi bana moim zdaniem za nic ponieważ skakałem nad przeszkodami wcześniej sam mi mówił ze to nie jest skracanie tylko skakanie nad przeszkodami a teraz mi dał za to bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Kolego nic takiego nie mówiłem to po 1. Grasz na premce rozumiem ale masz 3 skoki + grawitacje i nie przechodzisz po żadnych przeszkodach tylko latasz sobie w powietrzu i lecisz do kolejki. Inni admini mogą potwierdzić już wczoraj miałeś za to wyrwać bana ale przestałeś tak robić więc dla mnie ban słuszny i tylko na 1 h a nie na 3.. Pozdrawiam @Siwy jest krótkie demko Ilonka je robiła bo mi coś szwankuje. Miała podesłać jaskierowi na steam to się potem okaże.. Edytowane 26 Października 2014 przez Miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 2x ci mówie że ma być screen jakiś, a nie świadkowie którzy i tak się nie wypowiedzą. Opisz sytuacje, podaj mape. Bo tak to nikt nie wie prócz ciebie i miverse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siwy dokładnie. Proszę podać mapę, na której się to stało i dowody, że Miverse zawinił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dowodów brak, a ja, Mivers, J3 i Ilonka widzieliśmy jak skracasz. Gdyby nie problem z cs u ilonki by było nawet demko z tobą w roli głównej, ale niestety nie zapisało się jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dokładnie jak powyżej, wszystko było widać jak sobie "latałeś" i omijałeś każdą z przeszkód i tak aż do kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zamykam. Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi