Korzonek 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 [shadow=blue][glow=violet] Hej. Mam na imię Szymon i mam 13 lat. Interesuje się piłką nożna. Mam nadzieje że trochę ludzi mnie tu pamięta Bo grałem już na poprzednich serwerach -_-.[/glow] Mam nadzieję że będzie mi się z wami miło grało. Pozdrawiam.[/shadow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 heej Szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 kolorowo ;DSiema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Co juz masz ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzonek 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Już wstawiłem teraz czekam na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Cześć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemka Szy-Szy-Szymon ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Cześć Szymon, zapraszam do wspólnej gry :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi