Kakuś 277 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Proponuje zmienić wygląd zombie żeby sie odróżniali np. big zombie wolny z dużym hp mógłby być gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To o czym mówisz zwykle występuje na BaseBuilder MOD. Gruby Zombie (Tank), zwykły Zombie, szybki Zombie i skoczny (?) Zombie. Jak znajdę skiny i download to zedytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie znam się, ale czy to nie "zlaguje" jeszcze bardziej serwera? Darowalbym sobie takie zmiany, ponieważ raczej są zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Troche by mogly fps sie zmienic ale to minimalnie Mam gdzies na kompie strony ze skinami na zm jak bede jutro to zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Laagi serwera (z tego co pamiętam) pochodzą od rozpieprzonego FTP (za dużo wgranych, zbędnych pluginów, brak usuwania tych nieużywanych) i z hosta. FPS ucierpieć? Ludzkie oko nie dostrzega różnicy między 60 a 100 na 50Hz (takie ma chyba 90% populacji) więc raczej FPS nie ucierpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zbędne są skiny zombi, prawię większość wybiera klasę raptor więc i tak więcej było by jednolitych skinów a tylko by był nie potrzebny plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Laagi serwera (z tego co pamiętam) pochodzą od rozpieprzonego FTP (za dużo wgranych, zbędnych pluginów, brak usuwania tych nieużywanych) i z hosta. FPS ucierpieć? Ludzkie oko nie dostrzega różnicy między 60 a 100 na 50Hz (takie ma chyba 90% populacji) więc raczej FPS nie ucierpią. Mówimy o lagach graczy. To nie są modele rekomendowane, tylko modele tworzone przez (głównie) graczy. Nie powiedziałbym że to wina pluginów, zauważ że na serwerze jest może z 40 pluginów, głównie pod zombie - sprawdzone. Wina hostingu? Zwalanie na hosting też jest dziecinne, bo pukawka oferuje naprawdę dobre maszyny i lokalizacje. Ja nie dodałem i nie dodam modeli na serwer bo nie jest to potrzebne, a powoduje tylko problemy, bo przecież trzeba na to dodać plugin, TEN który może powodować lagi o których wspomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Były już propozycje co do wyglądów zm ;p Nie zmienie modeli reszcie zombie, nie am takiej możliwości. Wiem jak wyglądał GunXpMod ze zmienionymi modelami pod każdą postać. Co do modeli to według mnie obejdzie się bez tego, z powodu na innych graczy, którzy mają lagi. Pisałem to już kilkanaście razy Edytowane 26 Października 2014 przez Jelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Mówimy o lagach graczy. To nie są modele rekomendowane, tylko modele tworzone przez (głównie) graczy. Nie powiedziałbym że to wina pluginów, zauważ że na serwerze jest może z 40 pluginów, głównie pod zombie - sprawdzone. Wina hostingu? Zwalanie na hosting też jest dziecinne, bo pukawka oferuje naprawdę dobre maszyny i lokalizacje. Ja nie dodałem i nie dodam modeli na serwer bo nie jest to potrzebne, a powoduje tylko problemy, bo przecież trzeba na to dodać plugin, TEN który może powodować lagi o których wspomniałeś Nigdzie nie napisałem, że chodzi aktualnie o serwer z tej sieci. Nawet tam nie grałem. Wymieniłem tylko powody dla których występują laagi, nigdzie nie zawarłem, że występują one tutaj. Edytowane 26 Października 2014 przez -_- dlatego odpowiedziałem ci w taki, a nie inny sposób :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi