Skocz do zawartości

Wygląd zombie

Kakuś

Rekomendowane odpowiedzi

Laagi serwera (z tego co pamiętam) pochodzą od rozpieprzonego FTP (za dużo wgranych, zbędnych pluginów, brak usuwania tych nieużywanych) i z hosta.

FPS ucierpieć? Ludzkie oko nie dostrzega różnicy między 60 a 100 na 50Hz (takie ma chyba 90% populacji) więc raczej FPS nie ucierpią.

• Właściciel
  W dniu 26.10.2014 o 21:14, WaFen napisał(a):

Laagi serwera (z tego co pamiętam) pochodzą od rozpieprzonego FTP (za dużo wgranych, zbędnych pluginów, brak usuwania tych nieużywanych) i z hosta.

FPS ucierpieć? Ludzkie oko nie dostrzega różnicy między 60 a 100 na 50Hz (takie ma chyba 90% populacji) więc raczej FPS nie ucierpią.

Mówimy o lagach graczy. To nie są modele rekomendowane, tylko modele tworzone przez (głównie) graczy. 

Nie powiedziałbym że to wina pluginów, zauważ że na serwerze jest może z 40 pluginów, głównie pod zombie - sprawdzone.

Wina hostingu? Zwalanie na hosting też jest dziecinne, bo pukawka oferuje naprawdę dobre maszyny i lokalizacje.

Ja nie dodałem i nie dodam modeli na serwer bo nie jest to potrzebne, a powoduje tylko problemy, bo przecież trzeba na to dodać plugin, TEN który może powodować lagi o których wspomniałeś :)

Były już propozycje co do wyglądów zm ;p 

Cytat

Nie zmienie modeli reszcie zombie, nie am takiej możliwości.

Wiem jak wyglądał GunXpMod ze zmienionymi modelami pod każdą postać.

Cytat

Co do modeli to według mnie obejdzie się bez tego, z powodu na innych graczy, którzy mają lagi. Pisałem to już kilkanaście   razy :) 
Edytowane przez Jelon

W dniu 26.10.2014 o 21:29, -_- napisał(a):

Mówimy o lagach graczy. To nie są modele rekomendowane, tylko modele tworzone przez (głównie) graczy. 

Nie powiedziałbym że to wina pluginów, zauważ że na serwerze jest może z 40 pluginów, głównie pod zombie - sprawdzone.

Wina hostingu? Zwalanie na hosting też jest dziecinne, bo pukawka oferuje naprawdę dobre maszyny i lokalizacje.

Ja nie dodałem i nie dodam modeli na serwer bo nie jest to potrzebne, a powoduje tylko problemy, bo przecież trzeba na to dodać plugin, TEN który może powodować lagi o których wspomniałeś :)

Nigdzie nie napisałem, że chodzi aktualnie o serwer z tej sieci. Nawet tam nie grałem. Wymieniłem tylko powody dla których występują laagi, nigdzie nie zawarłem, że występują one tutaj.

Edytowane przez -_-
dlatego odpowiedziałem ci w taki, a nie inny sposób :>
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności