Mocarz 0 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Twój nick: Mocarz Nick podejrzanego: Jepetto IP podejrzanego: STEAM_2:0:439939873 Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2014-10-26 19:59 Twoje demo: http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1410261959-de_aztec-1414349940-1414351440.zip (demko pukawki) Rodzaj czita: WH Nazwa mapki: de_aztec Czasy podejrzanych akcji: Pierwsze kilka rund mapy. A w szczególności widoczne w 4 rundzie około 40 sekundy rundy. IP /Nazwa serwera: #1[RESET 28.09][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Edytowane 26 Października 2014 przez Mocarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Demo jak najbardziej czyste,jedna kontrowersyjna sytuacja pod koniec 5 rundy gdzie pozwany leci z A na resp CT,gdzie na respie CT jest przeciwnik którego nie widzi i nie słyszy lecz namierza go przez ścianę po czym zabija go,powiedzcie co o tej sytuacji myślicie? Po za tym widać że człowiek gra około 2 lat gdyż jeszcze nie binduje,czy skacze bh czy używa fastzoom,low skill z słuchawkami tyle myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocarz 0 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości proszę podłożyć sobie pod demko podkładkę nie wiem jak to się nazywa ale działa jak wh na demku i to wyjaśnia cała sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiReX 1 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W nicku średnik nie dwukropek . Pozdrawiam Jepetto ;* . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tak, demko czyste. Ja nie widzę podstaw do ukarania go. Wino, pod koniec 5 rundy na respie CT był autor tematu Mocarz. Nie wiem jak Ty ale ja Jego normalnie widziałem i wcale on za ścianą nie był. Skoro posiada STEAM to wątpię, żeby ryzykował grę z cheatami. Myślę, że po prostu umie grać z AWP ze szczyptą szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Skoro posiada STEAM to wątpię, żeby ryzykował grę z cheatami. To nie jest steam. 0:2, patrz na liczby. Co do dema, jedna akcja przy branie, idealne namierzenie, ae mógłby to byc fart i chyba w tym wypadku byl. Pan zgłaszający niech następnym razem poda czasy, dokladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: za mało na bana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi