Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 C Chciałbym usłyszeć czyjeś zdanie na ten temat. Ma rację czy też nie ma? Co o tym sądzicie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ma rację w 100 procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @James myślę podobnie ale nie chciałem tu rozpętać religijnej wojny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To pokazuje, że te całe chrześcijaństwo to grupa złodziei i frajerów, którzy w to wierzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @WaFen moim zdaniem źle to sformułowałeś. Nie chcę nikogo obrażać, każdy wieże w to co chce ale masz trochę racji. " Jedynie słuszna ideologia i słuszne wyznanieJeden jedynie słuszny Kościół Zlituj się nad nami, Panie Ksiądz jest bezkarny, ksiądz jest święty Wrogowie Radia Maryja niech będą przeklęci Dziecko głoduje, nowy kościół się buduje Dziecko głoduje, pan Premier współczuje " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) ;o Jestem chrześcijanką. Gdzie ja trafiłam... I oczywiście, że nie ma racji. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Sutenerka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 @Sutenerka dlaczego nie ma racji? Pewnie dlatego że wiara nakazuje żeby nie wierzyć w to co powiedział? Ja go popieram w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ;o Jestem chrześcijanką. Gdzie ja trafiłam... I oczywiście, że nie ma racji. Ma rację. Jeżeli uważasz inaczej to sformułuj jakieś kontra argumenty. Dodatkowo Kuba bluzga kościół, religie aż tak nie. Prawda jest taka, że kościół (mowa o społeczeństwie, księża, biskupi itp itd) to zorganizowana grupa przestępcza. Może to się wyda niektórym dziwne ale taka jest prawda. Osobiście wierze w boga, ale nie wiem jakiego (czyt. Teizm). Nie przeczę, że wszyscy tacy są. W swoim kościele miałem księdza - chodzące dobro. Kolega miał bardzo trudną sytuację rodzinną i gdy nie mieli co wlożyć do garnka na święta (tutaj lekka przesada ale nie żyło się lekko), za własne pieniądze zrobił im zakupy. Ogólnie wiara to bardzo trudny temat. Można by o nim tutaj pisać setkami stron a i tak zawsze podzielimy się na wierzących, niewierzących i tych co mają ten topic w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi