C!chy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam propozycje żeby na server wprowadzić komendę /regulamin. W niej znajdowały by się informacje na temat co gracz może a co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To jest bardzo dobry pomysl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jestem na TAK . mogę się zająć napisaniem szczegółowego regulaminu tego serwera, jeśli Paweł będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bardzo dobry pomysł. Już widziałam takie coś na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Git majonez ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja bym to zrobił inaczej. Nie dawać komendy /Regulamin tylko jak ktoś wbije na serwer to po lewo wyskakuje mu regulamin i musi go potwierdzić TAK albo Nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Po co dodawać coś co i tak nikt nie czyta?To tylko serwer pogorszy,np: lagami lub ścinkami Co za dużo to niezdrowo CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi