zan 0 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Halo.Przepraszam za moją pisownię , ale to przez google!!!! Zostałem ukarany stałego zakazu i nie znam przyczyny....spróbować i dowiedzieć się zasad gry , podczas gdy lista gryjęzyk obcy i wiele razy timorithika umieścić go w niewiedzy.próby dla dni do epikoiniso ale jak rozumiem jest to trochę trudne ze względu na język.Proszę, powiedz mi powód , że timorithika stałe przynajmniej być świadomi przyczyn... Bardzo mi się podobało "server" i chciałbym ponownie PLAY !!! my name in game is "y0y0" [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) y0y0 [AMXBans] Reason : ' podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 7994472 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.69.230.57 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Admin 3lu, dlaczego taka decyzja? Please, wait for admin statement. Edytowane 30 Października 2014 przez PaPkU I3lu poinformuje aby uważał na takie nicki, sam kiedyś się z takim spotkałem.| Sorry for the fellow, I hope that this situation will not happen again. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi