BezImiennyy 240 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nick: BezImienny Powód: Internet mi zamula od tygodnia i nie da się grać, gdy wchodzę na serwer to ping mam 300+. Czas nieobecności: Nieokreślony Coś od siebie: Dacie radę gdy ja już nie będę tak no lajfić na na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 o wkoncu wkurzac mnie nie bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: oki Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi