ShaD 2 254 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Najlepszy słuchacz [informacje] Dnia 1.11. zostanie wgrana na serwer nowa paczka roundsoundów. Lista ta będzie znajdować się tutaj lub na serwerze pod komendą /soundlist. Waszym zadaniem jest jak najszybsze wejście na serwer po zmianach i napisanie w tym temacie którego utworu brakuje. Po zatwierdzeniu przeze mnie poprawnej odpowiedzi, dany użytkownik wysyła do mnie PW*. [Termin] Od 1.11. i przypuszczam, że do 2.11. [Nagroda] VIP do końca miesiąca od dnia *wysłania do mnie: W przypadku steam: SteamID, hasło, nick W przypadku NS: Nick, hasło Powodzenia! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 http://www24.zippyshare.com/v/91390883/file.htmlto jest nowa nuta dodana ale tytułu za ciul nie da sie znalezc.....to jest nierealne:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 http://www24.zippyshare.com/v/91390883/file.html to jest nowa nuta dodana ale tytułu za ciul nie da sie znalezc.....to jest nierealne:( Niestety, ten utwór który zapisałeś to: Bad Catholics & Dec3mber - I Want You (EH!DE Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Imagine Dragons - Warriors 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Gratuluję wygranej!Zgodnie z rozmową na PW, napisz komu zostanie przekazana nagroda. Edytowane 1 Listopada 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dziękuję za wygraną. Osobiście VIP nie jest mi potrzebny, bo umiem zarobić na awp Chciałbym żeby nagroda została przekazana dla Bez Spiny Luzno za udział w zabawie - nie ma rzeczy niemożliwych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi