ReVo 6 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Nick: ReVoLink do SSów: nie maWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : m.K.m` J0K3Rplay[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojSerwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=77213 2 wrzesnia o co tu ku*wa chodzi xD? jak ja normalnie gralem wczoraj... Cos od siebie: Nie wiem wgl o co chodzi, takie zdziwko mnie zlapalo przed zobaczeniem tego xd. Wchodze sobie na serwer only dd2 i patrze ban za czitowanie i jeszcze sie dopatrzylem nie na moj nick, nigdy takiego jak m.K.m` J0K3Rplay nie mialem w zyciu, tylko ReVo i Sk8eR, ale zwykle ReVo Ku*wa co to ma byc... Nigdy na tym serwerze nie czitowalem i czitowac nie bede, bo uwazam, ze takie cos jest debilstwem. Edytowane 30 Października 2014 przez ReVo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Dostałeś bana na NewDiabloMod i to od 07 zgłoś się , niech wypowie się opiekun (został poinformowany), czy ub można dać danemu graczu bo demka nie ma z prawie 2 miesięc. @@ Albo i zrób tak jak Natalja napisała, jak będzie wszystko okey (będziesz mógł grać normalnie) to napisz w temacie to zamkniemy go Edytowane 30 Października 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 watpie, żeby 07 pamiętal. ReVo ma zmienne ip niech zresetuje router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi