88Zeun 0 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: 88|Zeun 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: Dziś 20:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 70 osób ze steama 6.Opis sytuacji: Więc tak, grałem kiedyś na nicku 88|Zeun .. zrobiłem sobie przerwe (brak czasu) wróciłem zauwazyłem że mam dużo większy poziom .. zakupiłem rezerwacje nicku. Dziś jakiś koleś wyjeżdza mi że jestem podszywkom -.-. Dostałem bana .. Więc teraz tak, albo dostaje ub albo zwrot pieniędzy za rezerwacje + zakupionego VIPA. Edytowane 30 Października 2014 przez 88Zeun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/25812-88zeun/ Masz bana za podszywkę, więc kasy na pewno nie odzyskasz. Regulamin jest jasny, a ty go akceptujesz wchodząc na serwer. Twój steam dziwnym trafem ma też inne nicki w historii Pierwszy ban na nick 88|Zeun nie należy do ciebie, więc proszę nie kłam, że to twoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi